Kutsu synttäreille 28.12.2020

Tämä vuosi on vähentänyt sosiaalisia kontakteja huomattavasti ainakin minun arjessani ja luonut etätapaamisen kulttuurin. Siksi järjestän etäsynttärit 28.12.2020 ihan itseni piristykseksi, vaikka ei ole kyseessä mikään tasavuosi. Siis Teams kokoontumisena. Totesin, että tällaisilla synttäreillä on huomattavat edut: sankarin ei tarvitse miettiä tarjoiluja ja vierailijoiden ei tarvitse pähkiä, pitäisikö viedä kukkia vai jotain muuta? Ja osanottajien määrää ei tarvitse ennakkoon tietää.

Eli jos haluat nähdä minut ja viestitellä jotain päivään sopivaa, niin klo 15.00 ja 17.00 välillä voit klikata alla olevaa Teams linkkiä. Jos keksit jotain mielenkiintoista, niin voin käyttää hiljattain vasta oppimaani Teams ominaisuutta: pääset valokeilaan!

Liity synttärijuhlaan

Pukukoodi: asiallinen asu siltä osin, mitä nettikamerasi näyttää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *