Kreikan reissu 2004

Keväällä 2004 iski matkakuume jälleen. Tällä kertaa päädyin kesäkuun alussa Kreikkaan, jossa en ollut ennen käynyt. Katselin matkatoimistojen nettisivuja sopivien kohteiden / hotellien löytämiseksi. Etsin myös netistä mahdollisia invatakseja. Silloin ajauduin Sirens Resort -sivuille. Ajattelin, että olispa mahtava kerrankin asua paikassa, jossa on otettu huomioon liikkumistarpeeni.

Clio Psarakin kaunis hymy

Olin sähköpostilla yhteydessä paikan emäntään Clio Psarakiin , joka antoi kaikki tarvittavat tiedot paikasta ja järjesteli kuljetukset. Hän tekee työtään sydämellään ja on erittäin ystävällinen. Keskustelut sujuivat hyvin englanniksi hänen kanssaan.

Matkalaukkuja sähköpyörätuolini ympärilläni

Tältä näytti lähtöyönä! Seikkailu oli valmis alkamaan.

Sirens Resort

Kreikkalaisessa invataksissa

Matka lentokentältä Sirens’iin sujui mukavasti invataksilla, jonka Clio oli tilannut.

Sirensin rannalta taloihin päin

Paikka on 2002 valmistunut yksityinen lomanviettopaikka suunniteltuna niin, että pyörätuolilla on hyvä asua. Se sijaitsee Länsi-Kreikassa 100 km Ateenasta ja 15 km Loutrakin kylpyläkaupungista. Tontilla on kaksi rakennusta, joissa molemmissa on 4 ja 6 hengen huoneistot. Taaemmassa on vielä ryhmille tarkoitettu isompi huoneisto.

Keittiöstä parvekkeelle

Parvekkeelta huoneeseen

Parvekenäkymä

Suihkutila, jossa oli suihkutuoli seinässä

Mereen menoa varten sai lainata suihkutuolin

Epidauroksen retki

Hissillä varustellulla tilausautolla retki sujui mainiosti.

Korinttin kanava oli upea.

Epidauroksen amfiteatterin näyttämö.

Amfiteatterin piippuhyllyltä näkymä

Mycenaessa Leijona portin edessä

Ateenan retki

Suomen pojat 1896 olympiastadionilla

Akropoliin kukkulan näkymiä

Plakan kauppakujilla menoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php