Hissillinen inva-auto vuokrattavaksi

Minulla on hissillinen inva-auto vuokrattavaksi, Volkswagen Crafter, Invahissi on kaksiaisainen tukeva malli. Takaosassa on viisi penkkiä ja kiinnitykset kahdelle pyörätuolille. Edessä on kuskin vieressä istumapaikka. Kuljettajalle riittää normaali henkilöauton B-ajokortti.

Auton varustuksiin kuuluu invertteri, johon voi kytkeä yhden sähkölaitteen.

Auto haetaan ja palautetaan aina asuntoni lähelle.

Ota yhteyttä vaikka yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla jukka.sariola@js-ohjelmointi.com tai puhelimella 0500 664779.

Vuokraan tätä niinä ajankohtina, kun minulla itselläni ei ole liikkumistarvetta autolla. Vapaita ajankohtia näkyy suuntaa antavasti alla olevasta kalenterista. Erityisesti kesäaikaan vuokrausaika voi olla korkeintaan muutama päivä kerrallaan oman käyttötarpeitteni takia.

Vuokraan autoa liikkumisen mahdollistamiseksi

Jukka Sariola näköalatasanteella Nuuksion kansallispuistossa
Pääsin kesällä 2020 auton myötä käymään myös Nuuksion kansallispuiston esteettömällä luontopolulla, Maahisenkierroksen yhteydessä on hieno näköalatasanne.

Sain mahdollisuuden tämän auton hankkimiseen korona aikana keväällä 2020. Hengityskoneen käytön takia kuulun riskiryhmään ja koko Helsingissä asumisen ajan lähes ainoana liikkumismuotona ollut joukkoliikenteen käyttö keskeytyi täydellisesti. Joku kesä yritin vuokrata hissillistä autoa lomareissua varten mutta ainakaan silloin en löytänyt yhtään vaihtoehtoa.

Nyt päätin, että kun en joka päivä käytä sitä, niin tarjoan (sähkö)pyörätuolia käyttäville tällaisen mahdollisuuden. Nyt on mahdollisuus saada hissillinen inva-auto vuokrattavaksi.

css.php