Lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteet -koulutusta

Lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteet -oppaan kansilehti, jossa STM:n kuvapankin kuvia. Jukka Sariola tähän oppaaseen perustuvaa apuvälineiden luovutusperusteet -koulutusta

Tarjoan mahdollisuutta järjestää vammaisjärjestöjen jäsenkunnalle lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteet-koulutusta joko etänä tai paikan päällä. Olen ollut Vammaisfoorumin edustajana STM:n työryhmässä, joka päivitti luovutusperusteet oppaan. Oppaan julkistuksen yhteydessä pidettiin webinaari, jossa olin yksi luennoitsijoista.

Oppaassa on apuvälineiden luovutusperusteiden yleiset periaatteet sekä laaja luokituskohtainen selvitys eri apuvälineistä.

Tunnin mittaisen koulutuksen sisältöön kuuluvat mm.:

  • apuvälineiden luovutustahot
  • apuvälineiden luovutuksen lainsäädännöllinen tausta
  • apuvälineiden pääluokat
  • muistilista apuvälineen tarvitsijalle
  • kysymyksiä

Ota yhteyttä vaikka yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla jukka.sariola@js-ohjelmointi.com tai puhelimella 0500 664779.

Apuvälineet kuuluneet elämääni lapsesta lähtien

Jukka Sariola istuu sähköpyörätuolissa vaalea slipooveri päällä. Hengityskoneen letku menee kurkkuun.

Minulla on synnyinäinen lihassairaus, joka on vaikuttanut toimintakykyyni lapsesta lähtien. Tällä hetkellä apuvälineistä hengityskone ja sähköpyörätuoli ovat hyvin merkittävässä asemassa.

Apuvälineiden hakeminen eri tahoilta on tullut tutuksi vuosien aikana. Haaveenani on järjestelmä, jossa apuvälinettä tarvitsevan ei tarvitsisi tietää, mikä taho sen myöntää vaan voisi ottaa yhteyttä yhteen luukkuun.

Ennen kuin tähän on päästy ja senkin jälkeen, niin apuvälineitä tarvitseva hyötyy, että on tarjolla apuvälineiden luovutusperusteet -koulutusta.

css.php